Shannon

Shannon BV, opgericht in 1989, gevestigd te Wateringen, heeft in de afgelopen jaren een uitstekende reputatie opgebouwd inzake het fabriceren en verkopen van kunststof buigapparatuur, vlam- en diamantpolijstapparatuur.

Deze goede reputatie heeft Shannon te danken aan de hoge kwaliteit van de machines, flexibiliteit, innovatie en een goede en zeer snelle service.

Shannon levert wereldwijd en heeft agentschappen in Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Groot-Brittanniƫ, Portugal, Spanje, Zweden, de Verenigde Staten, Australiƫ, Thailand en het Golf gebied.

De modulair opgebouwde kunststof buigmachines zijn geschikt voor het verwarmen van alle thermoplastische kunststoffen zoals acrylaat, styreen, polycarbonaat, PVC etc. en zijn ontwikkeld om 24 uur per dag en 7 dagen in de week probleemloos te functioneren zonder het gebruik van waterkoeling.

Ook zijn er diverse accessoires leverbaar waaronder; foliebuigprofielen, reflektoren met meerdere gloeidraden, vormmallen en onderstellen.

De polijstmachines zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en modellen en zijn geschikt voor het polijsten van o.a. acrylaat.

Shannon heeft haar achtergrond in het buigen en polijsten van kunststof plaat en deze jarenlange ervaring en kennis verwerkt in het ontwikkelen en produceren van haar gespecialiseerde machines. Voor vragen over buigen en polijsten kunt u altijd contact opnemen voor een professioneel advies of vrijblijvend een afspraak maken en langskomen in onze showroom.