Diamant polijstmachine

BOX

BOX
Onze BOX-polijstmachine is een compacte en zeer productieve diamant polijst machine voor de kunststofverwerkende industrie. Hij staat garant voor een heldere, gepolijste afwerking op kunststofplaten tot een dikte van 20 mm. in een hoek van 90 graden. Met de meegeleverde klemmen is het mogelijk om meerdere dunne plaatjes tegelijk te polijsten. De machine is uitgerust met een instelbare invoermotor zodat de plastic platen met een gelijkmatige snelheid over de diamantkop kunnen worden gevoerd. De diamantkop is makkelijk verwisselbaar en de BOX polijstmachine kan worden uitgerust met synthetische diamantkop rood voor een glanzend resultaat of met een synthetische diamantkop groen voor een mat resultaat.
Meer informatie over de BOX

EF-200

EF-200
De diamantpolijstmachine EF-200 is een zeer productieve machine die geschikt is voor het polijsten van o.a. acrylaat en polycarbonaat tot een dikte van max. 20 mm. Het materiaal wordt aan de bovenzijde van de machine handmatig aangevoerd en automatisch doorgevoerd. De machine is standaard voorzien van 1 natuur diamantfreeskop. Een matteer en synthetische diamantkop zijn ook verkrijgbaar.
Meer informatie over de EF-200

SH-450

SH-450
De economische SH 450 is een compacte en zeer productieve diamant polijstmachine voor de kunststofplaat verwerkende industrie. Hij staat garant voor een prachtig glanzend afgewerkt resultaat op randen van o.a. acrylaat tot een dikte van 45 mm. Kunststof plaatmateriaal wordt automatisch d.m.v. de 2 in snelheid regelbare transportbanden over de diamantkop geleid. Ook kunnen er meerdere dunne plaatjes tegelijk door de machine worden geleid zonder kwaliteitsverlies. De machine is voorzien van noodstop en diverse andere beveiligingen, in- en uitvoergeleiding en verstelbare voetjes. De SH-450 wordt standaard geleverd met een 2-snijder natuurdiamantkop waarmee PMMA en andere kunststoffen zoals PC met hoogglans resultaat gepolijst kunnen worden. Voor een stabiele geleiding van grote kunststofplaten zijn er ook onderstellen leverbaar.
Meer informatie over de SH-450

BERMAQ AMT

BERMAQ AMT
De AMT diamant polijstmachine geeft een polijstresultaat van een zeer hoge kwaliteit. Acrylaatplaten tot een dikte van 35 mm. kunnen worden bewerkt! Met behulp van het verstelbare werkvlak is het mogelijk facetranden en hoeken te polijsten tot 60° graden. Het werkvlak is uitgerust met lopende band en aandruksysteem voor een automatische doorvoor van het acrylaat. Zowel de doorvoer als de rotatiesnelheid van de diamantkop is eenvoudig in snelheid regelbaar. De machine is standaard voorzien van 1 diamantkop met voorsnijder en synthetische diamantfrees. Deze diamantkop is eenvoudig aan de voorzijde verstelbaar en verwisselbaar.
Meer informatie over de BERMAQ AMT

Edge Bevelling Machine

Edge Bevelling Machine
Onze EBM facetten polijstmachine is een compacte en productieve diamantpolijst machine voor de kuststofplaat verwerkende industrie. Vooral gebruikt voor een hoge kwaliteit afwerking van naamplaten, tombstones en veel kunstproducten. Het maakt van een rechte kunststofkant in een enkele doorvoer een gefacetteerde kant met een hoogglans polijstresultaat. Platen tot 100 mm. dikte kunnen eenvoudig worden doorgevoerd. De machine kan worden voorzien van een in snelheid regelbaar doorvoersysteem om de platen met gelijkmatige snelheid en aandrukking langs de diamantkop met 2-, 3- of 4-snijders te voeren. De rotatiesnelheid van de diamantkop is tevens in snelheid regelbaar van 0 tot 12000 toeren. De grootte van de facet kan eenvoudig en traploos met een draaiknop worden aangepast van 0 t/m 10 mm. De diamantkop kan vervangen worden door speciale koppen voor verschillende polijstresultaten op alle soorten kuststoffen zoals een gezandstraald effect (satijn) Een verrijdbaar onderstel is leverbaar voor de ideale werkhoogte.
Meer informatie over de Edge Bevelling Machine

AMI-C diamond polisher

AMI-C diamond polisher
First fully automated diamond tool polishing machine designed to offer high-quality finishes. The AMI-C is available in 2 lengths and specially designed for polishing methacrylate (PMMA) and acrylics with a perfect high-quality finish. This new polishing machine includes a tilting screen and other optionals. Also, its head can be positioned to obtain bevels up to 60º lean. It will increase productivity by piling the pieces up. The standard equipment of the diamond edge polisher machine is designed to make the job easier and faster, getting an excellent quality. Moreover, its optional, makes AMI-C adjustable to the needs of each client machine, finding the balance between price and functionality. The AMI-C can increase productivity by polishing multiple piled pieces. Thanks to its tilting screen, you can polish several pieces while maintaining the same high quality finish and obtain bevels of up to 60º inclination. One of its options, the Buffing System (patented) eliminates the marks of the protective film or glue leaving an unbeatable finish. Thanks to this system a smooth and shiny finish is achieved without additional processes.
Meer informatie over de AMI-C diamond polisher