Diamant polijstmachine

EF-200

EF-200
De diamantpolijstmachine EF-200 is een zeer productieve machine die geschikt is voor het polijsten van o.a. acrylaat en polycarbonaat tot een dikte van max. 20 mm. Het materiaal wordt aan de bovenzijde van de machine handmatig aangevoerd en automatisch doorgevoerd. De machine is standaard voorzien van 1 natuur diamantfreeskop. Een matteer en synthetische diamantkop zijn ook verkrijgbaar.
Meer informatie over de EF-200

EF-2000

EF-2000
De EF-2000 machine is de grotere broer van de ef-200. Met deze CE gecertificeerde professionele machine kan er eenvoudig tot 51 mm. gepolijst worden. De natuurdiamantkop heeft een rotatie snelheid van 20.000 RPM. De invoersnelheid kan geregeld worden van 0 tot 495 cm. p/minuut. De machine is standaard voorzien van 1 diamantkop met voorsnijder en natuurlijke diamantfrees.
Meer informatie over de EF-2000

Shannon Polisher

Shannon Polisher
The diamond polishingmachine is an indispensable machine for the professional acrylicmanufacturer and is suitable for polishing / grinding larger series up to a thickness of 120 mm, equiped with an adjustable diamondtool so that fecets- and angels can be polished easily.
Together with the new HIGH SPEED milling head this means that at a cutting depth of 0.5 mm and a loading height of 120 mm will result in a chip volume of 90 cm³ / min. Therefore this machine is the fastest on the market. As a comparison, the BERMAQ Ami achieves 35-50 cm³/min.
It's also possible, by a special diamondcutter, to create a matt finish. Available in 3 different lengths: 1550 / 210 and 310 cm.
The Working length of 1.550 mm (3.100 : 2) so that the whole piece can be polished by turning it over.
The machine is equipped with 4 pneumatic clamps with the option to add 4 more clamps. For this purpose further compressed air plugs need to be arranged on the bridge. In order to reduce the cost for the compressed air, it should be possible to switch off those clamping cylinders not in use. The safety is ensured by using a two step clamping pressure. The first step is a one handed operation: light pressure. It holds the pieces in place, but does not injure any fingers. The second step is a two handed operation: full pressure.
Meer informatie over de Shannon Polisher

BERMAQ AMT

BERMAQ AMT
De AMT diamant polijstmachine geeft een polijstresultaat van een zeer hoge kwaliteit. Acrylaatplaten tot een dikte van 35 mm. kunnen worden bewerkt! Met behulp van het verstelbare werkvlak is het mogelijk facetranden en hoeken te polijsten tot 60° graden. Het werkvlak is uitgerust met lopende band en aandruksysteem voor een automatische doorvoor van het acrylaat. Zowel de doorvoer als de rotatiesnelheid van de diamantkop is eenvoudig in snelheid regelbaar. De machine is standaard voorzien van 1 diamantkop met voorsnijder en synthetische diamantfrees. Deze diamantkop is eenvoudig aan de voorzijde verstelbaar en verwisselbaar.
Meer informatie over de BERMAQ AMT

Edge Bevelling Machine

Edge Bevelling Machine
Onze EBM facetten polijstmachine is een compacte en productieve diamantpolijst machine voor de kuststofplaat verwerkende industrie. Vooral gebruikt voor een hoge kwaliteit afwerking van naamplaten, tombstones en veel kunstproducten. Het maakt van een rechte kunststofkant in een enkele doorvoer een gefacetteerde kant met een hoogglans polijstresultaat. Platen tot 100 mm. dikte kunnen eenvoudig worden doorgevoerd. De machine kan worden voorzien van een in snelheid regelbaar doorvoersysteem om de platen met gelijkmatige snelheid en aandrukking langs de diamantkop met 2-, 3- of 4-snijders te voeren. De rotatiesnelheid van de diamantkop is tevens in snelheid regelbaar van 0 tot 12000 toeren. De grootte van de facet kan eenvoudig en traploos met een draaiknop worden aangepast van 0 t/m 10 mm. De diamantkop kan vervangen worden door speciale koppen voor verschillende polijstresultaten op alle soorten kuststoffen zoals een gezandstraald effect (satijn) Een verrijdbaar onderstel is leverbaar voor de ideale werkhoogte.
Meer informatie over de Edge Bevelling Machine