Accessoires > Buigaccessoires

Onderstellen buigmachines


HRT 65, HRT 125, HRT 220, HRT 300, HRK 65, HRK 125
Deze stabiele onderstellen zijn geschikt voor onze series HRT en HRK machines. Op maat gemaakt voor de ideale werkhoogte. Voorzien van 4 wielen, waarvan 2 met rem en een opberg-rek voor het luchtkastje (HRK).

Meerlijnen reflectorenHRT, HRM, HRK, HRP/S, HRP, HRT/D, HRP/D
Diverse reflektoren zijn leverbaar. Variƫrend in lengte, breedte en aantal gloeidraden. Geschikt voor het buigen van kunststof plaat tot een maximale dikte van 20 mm. en ideaal voor het buigen van een grote radius. De diverse reflektoren kunnen eenvoudig in onze standaard voor uitbreiding voorbereidde kunststof buigmachines worden bijgezet en aangesloten.

Foliebuigprofielen (verschillende uitvoeringen)


HR, HRT, HRM, HRK, HRP/S, HRP, HRT/D, HRP/D
Folies met een dikte van 0,3 tot 1 mm. kunnen met dit foliebuigprofiel strak gebogen worden. Ook verkrijgbaar met dubbele contactrug zodat 2 dicht bij elkaar gelegen buigingen mogelijk zijn. Keuze uit verschillende tussenmaten en rugdiktes. Mogelijke lengtes: 50, 65 en 125 cm.

Regeleenheden


HRT, HRM, HRK, HRP/S, HRP, HRT/D, HRP/D
Doordat onze kunststof buigmachines standaard voor uitbreiding voorbereid zijn kunnen op elk gewenst moment eenvoudig extra regeleenheden worden bijgezet. Dubbele regeleenheden zijn ook verkrijgbaar, voor het traploos regelen van de temperatuur van 2 gloeidraden.

Werkbreedte verstelsets


HR, HRT, HRM, HRK, HRP/S, HRP, HRT/D, HRP/D
Partiele buigingen maakt u met deze werkbreedte-reduceerset. Hiermee bepaalt u zelf welke gedeeltes van de gloeidraad heet worden.

Vormmallen


HR, HRT, HRM, HRK, HRP/S, HRP, HRT/D, HRP/D
Met deze eenvoudig in te stellen vormmal kunt u gebogen werkstukken in iedere gewenste hoek laten afkoelen. Uitgebreide versie met dubbele afstelhoek ook verkrijgbaar. Mogelijke lengtes: 65, 125 en 220 cm.

Vormmall 3000


HR, HRT, HRM, HRK, HRP/S, HRP, HRT/D, HRP/D
Deze zeer uitgebreide vormmal is eenvoudig te verstellen en speciaal ontwikkeld voor de productie van grote series. Ideaal voor L- en T-vormige displays. Mogelijke lengte: 300 cm.

Foam rollen


FBM
More foam rolls for our range of FBM machines can be easily added or replaced.

Diverse Teflon contact elementen


FBM
The contact elements in the FBM/AFF machines can easily be replaced with other elements with different contact-widths.

Vilt


FBM
Vilt voor de FBM.